Főoldal / Hírek
Sponser Hírek
Liquid Energy Long

Izomaltulóz és árpa, hogy ugyanazzal a mennyiségű cukorral

még tovább fuss ...

Liquid-Energy-Long-Gel

 
Köszöntünk a Sponser.hu olalon!


Mondhatnánk, hogy a SPONSER más, mint a többi táplálékkiegészítő, de ez nem lenne igaz. A SPPONSER TÖBB, mint egy egyszerű táplálékkiegészítő! Négy családjával lefedi mindazt, amire egy sportolónak szüksége lehet, legyen szó állóképességi, küzdősportról vagy erő-izom építésről.


A SPONSER kellemes, nem terheli meg drasztikusan a szervezetet, ízvilága változatos, nincs felesleges kitöltő anyag, csak színtiszta minőség. Minden igényt kielégítő!


Tanulmányozd át a termékeket, keresd a kerékpárboltokban, ajánláshoz kérd kollégáink segítségét!


Üdvözlettel:

Sponser.hu csapata

 

 
Új íz – Competition fruit mix

Új íz – Competition fruit mix – Competition (verseny), gyomorkímélő sportital a legnagyobb energiaigény kielégítésére, immár az új FRUIT MIX ízben is. Próbáld ki!

 
Új Protein Drink

A POWER család új taggal bővül: érkezik a Protein Ital!

 

A Protein Ital  330 ml-es pet palack kiszerelésben kapható majd, eper, vanília és csoki ízekben. A diétás ital alacsony zsír tartalmú 25 g proteinnel és 13 g szénhidráttal az izomépítéshez, biztosítja a tápanyagellátást és regenerációt intenzív izomterhelés esetén. Hamarosan a boltokban és a web-en!

 
Speciális hokis kulacs a Sponser-nél!

Innováció a Sponsernél: speciális szívócső a kulacs végén, kifejezetten jéghokisoknak! A kulacs könnyedén nyitható, egyszerűen meg kell húzni a "csőrét". Lágy anyag, nagyon könnyű használat, bármelyik Sponser kulacshoz alkalmas! Áprilistól a boltokban!

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL