Főoldal / Hírek
Sponser Hírek
65% szénhidráttal és 10% fehérjével

 


new

  Sponser Cereal Energy PlusCerealEnergy Plus ExoticFruits

350mg L-karnitin és a napi magnézium szükséglet 27%-a szeletenként. Edzés előtti- és utáni magas minőségű fehérjeszelet.

 

bővebben...

 
Megérkezett!

 

new


  Sponser Liquid Energy Plus 40gliquid sachet_plus_40

Az új 40g-os kiszerelésnek köszönhetően a Liquid Energy Plus a maga 28g-os szénhidrát tartalmával járul hozzá céljaid eléréséhez. A benne lévő taurinnal és a megnövekedett energia tartalmával a legmegfelelőbb edzéspartner.
 
Újdonságok

 
new Sponser Pre&After Race

sponser pre_after_race_drink_330ml_2012 
Magas glutamin és BCAA tartalmával nagy mértékben elősegíti az izmok regenerációját keményebb edzések, versenyek vagy egy napos versenysorozatok közben, ill. közvetlenül a fizikai aktivitás után.
 new Sponser Lipox Tabs
lipox tabsIdeális partner a fogyókúrához. Anyagcsere-aktiváló összetevőivel - zöldtea, króm, tengeri hínár, zöld kávé, koffein stb. - segít kordában tartani a "jojó effektust".
 

 
new Sponser Cereal Energy Bar

CE B

A benne lévő zab és gabonapehely hosszan tartó, lassú felszívódású energia forrást biztosít. Fogyasztható edzés előtt, közben és után.
 
 
Triatlon fesztivál Fadd-Dombori 2012

triatlonwww.futanetwww.triatlon


Triatlon fesztivál Fadd-Dombori 2012kedvezményes utalványok, kuponok beváltása

 

A 2012.08.11.12-i hétvégén nyert kuponokat és vásárlási utalványokat ezen az oldalon válthatod be. A vásárlás menete a megszokott módon történik annyi különbséggel, hogy az „Azonosító kód” rovatba meg kell adnod a rajtszámodat, amellyel indultál. Egy kóddal csak egyszer tudsz vásárolni. A beváltási határidő 2012. december 31.

Amennyiben segítségre van szükséged akár a termékekkel, akár a vásárlással kapcsolatban, keress minket megadott elérhetőségünk egyikén.

 

Gratulálunk minden kedves nyertesünknek!


Sponser.hu csapata

 
Liquid Energy Long

Izomaltulóz és árpa, hogy ugyanazzal a mennyiségű cukorral

még tovább fuss ...

Liquid-Energy-Long-Gel

 
Köszöntünk a Sponser.hu olalon!


Mondhatnánk, hogy a SPONSER más, mint a többi táplálékkiegészítő, de ez nem lenne igaz. A SPPONSER TÖBB, mint egy egyszerű táplálékkiegészítő! Négy családjával lefedi mindazt, amire egy sportolónak szüksége lehet, legyen szó állóképességi, küzdősportról vagy erő-izom építésről.


A SPONSER kellemes, nem terheli meg drasztikusan a szervezetet, ízvilága változatos, nincs felesleges kitöltő anyag, csak színtiszta minőség. Minden igényt kielégítő!


Tanulmányozd át a termékeket, keresd a kerékpárboltokban, ajánláshoz kérd kollégáink segítségét!


Üdvözlettel:

Sponser.hu csapata

 

 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL