Főoldal | Fit&Well | Diétás termékek

Protein Soja Plus

8 990 Ft
Db
Termékleírás

Különböző étel-intoleranciák megléte vagy az ovo-vegetáriánus (tojás-vegetáriánus) étrend gondos étel-választást kíván annak érdekében, hogy megelőzzük a fehérjehiányt. Ahogyan a vegáriánusok körében gyakran előforduló fehérje-elégtelenség is jelzi, csupán a napi étkezésekkel nehéz bevinni a megfelelő mennyiséget.
Ez gyakran az egyre korlátozottabb elérhetőségnek és a növényi fehérjeforrások alacsonyabb biológiai értékének köszönhető. Ez a hiány egyre csökkenő teljesítményt és regenerációs képességet eredményez, a fertőzésekkel szembeni nagyobb érzékenységet, és más olyan hatásokat, mint például töredező körmök és ritkuló haj.
 
A Protein Soja Plus egy öt összetevőből álló készítmény: szója, tojás, borsó, rizs és burgonya. Csakis egy ilyen anyagösszetételnek van magas biológiai értéke, és ugyanúgy rendelkezésre áll, mint a test saját proteinforrásai. Emellett a fehérje hidrolizátumok (peptidek) elősegítik a fehérjék feldolgozását.
Mindezeken felül, a Protein Soja Plus tartalmaz L-Karnitint is, ami rendszerint hiányzik a növényi eredetű fehérjékből. A frukto-oligoszacharidok könnyen oldódó növényi rostok, amelyek erősítik a védelmet, elősegítik az emésztést, csakúgy, mint a magnézium feloldódását.
 
Előnyök

-       tejprotein-mentes
-       ovo-vegetáriánus
-       glutén-, és laktózmentes
-       semleges íz

Felhasználás

Ovo-vegetariánus diéta alatt, tejfehérje-allergia, laktóz-, illetve glutén-érzékenység esetén ideális fehérjeforrás.
Adagolás: szükséglettől függően, napi 4-6 kanál (40-60g). Folyadékkal, gyümölcslével, szószokkal, süteménnyel fogyasztandó.

Összetevők:
 
Fehérje-izolátum (58%), tojásfehérje 20%, fehérje hidolizátum (peptidek) 8% (rizs, burgonya, tojás), frukto-oligoszacharidok 9,5%, guar-mag liszt, xanthan, rizskeményítő, L-Karnitin, borkősav, szilikon-sav, vitaminok.

Ízesítések / Kiszerelés / Tápértékek
Semleges, vanília                       
600 g-os doboz
 
Protein Soja Plus A