Főoldal | Power | Fehérjék

Multi Protein CFF 425g

6 990 Ft
Db
A Multi Protein egy több komponensű tojásfehérje magas minőségű tej- és tejsavófehérjékre alapozva, amelyek keresztirányú szűrési technológiával lettek feldolgozva, emellett ovalbumint is tartalmaz. Az ultra- és mikroszűrés közben történő fizikai előkészítő eljárás garantálja a fehérje természetes minőségének megőrzését és a legmagasabb biológiai érték elérését. A legfrissebb tudományos vizsgálatok szerint a specifikus fehérjeforrások kombinációja képes biztosítani azt az optimális aminosav profilt, amely az izomépítést és regenerációt képes biztosítani. Az L-leucin rendelkezik egy jel-karakterrel, amely által pozitív hatásassal van izomfehérje felépülésére.
 
Előnyök
  • Magas minőségű alap termék, amely biztosítja a protein-egyensúlyt
  • Megfelelő aminosav-kiegészítő magas esszenciális aminosav tartalommal, beleértve a BCAA-t is
  • Minimalizálja az izomleépülést edzések után és segíti az izomépítést
  • Finom turmix 10 vitaminnal, kálciummal, magnéziummal és káliummal

Felhasználás

Érdemes részekre osztani a fogyasztást a nap folyamán, vagy közvetlenül az edzés utánra időzíteni. Keverj el kb. 2 mérőkanálnyi port (20g) 250ml tejben turmixgépben vagy shakerben. Ha vízzel fogyasztod akkor kicsit több port használj.

Összetevők

Fehérjepor 96% (tejfehérje keresztirányú ultraszűréssel feldolgozva, laktalbumin keresztirányú mikroszűréssel feldolgozva, tojásfehérje) ízesítők, L-leucin, magnézium-karbonát, guár-gumi és xantán gumi, aceszulfám-K és neotám, vitaminok, aszkorbinsav.

 
Íz / Kiszerelés 
 
Banános, Epres, Vaníliás, Csokoládés  425g
Banános, Epres, Kókuszos-ananászos, Vaníliás, Kapucsínós, Csokoládés  850g
 
 Picture 40