Főoldal | Pro

Mass Gainer 2000g

22 990 Ft
Db

Szénhidrát-fehérje keverék mikrotápanyagokkal, olyan erőatléták igényeihez igazítva, akik gyorsabban akarják növelni a testömegüket (nehezen növők). Energiát biztosít az edzésekehez, emellett hosszú távú energiaellátást a szénhidrátkeveréken keresztül, a gyorsan és lassan felszívódó szénhidrátokból, amelyek elősegítik az izom- és tömegnövelést.

A Mass Gainer magas minőségű fehérjekeveréket is tartalmaz, gyors és lassú felszívódásúakat. Az L-leucin szabad aminosavként stimulálja a fehérjeszintézist edzés után, az L-glutamin pedig támogatja az immunrendszert.

Mindezek mellett a Mass Gainer-t kreatin-monohidráttal is gazdagítottuk, hogy még intenzívebb edzéseket végezhessenek a sportolók akik fogyasztják, ezáltal gyorsítják az erőnövekedést és az izomnyereséget is.

A különleges zsír (MCT - közepes láncú zsírsavak) extra energiát képesek biztosítani, és különleges tömegnyereséget segítenek elő. A normál zsírokkal szemben az MCT-t közvetlenül energiává alakítja a szervezet és nem raktározódik el testzsírként mint más zsírok.


Előnyök

• Magas minőségű edzéstámogatás "minden az egyben" tulajdonságokkal, a szénhidrátok, fehérjék és a kreatin miatt

• Magas minőségű fehérjeforrás a keresztirányú mikroszűréssel és ultrafilterezéssel készült fehérjével

• Nem tartalmaz mesterséges édesítőket

• Csak 0.2 g laktóz adagonként


Felhasználás

Izomtömeg-építéshez fogyaszd 30 perccel edzés előtt és edzés után. Naponta 2 turmixot.


Összetevők

Fehérje por (ultraszűrt tej és tejsavó fehérje-izolátum, ultraszűrt kazein, tejsavó fehérje és kazein hidrolizátum) keményítő-hidrolizátum árpából és rizsből, maltodextrin, szukróz, dextróz, közepes láncú zsírsavak, kreatin-monohidrát, árpa korpa béta-glükán tartalommal, ízfokozók, ásványi anyagok, L-leucin, L-glutamin, szoja- lecitin, vitaminok,vanília babok (vanília rudak).

mass gainer

massgainer 1