Főoldal | Fit&Well | Diétás termékek

Low Carb Protein Shake

8 990 Ft
Db
Termékleírás

A SPONSER Protein Shake egy kellemes ízű turmix, a hozzáadott tejnek és tojásnak köszönhetően magas biológiai értékkel. A SPONSER Protein Shake-t L-Carnitinnel gazdagították, ami a zsírégetésben játszik fontos szerepet. Ez az alacsony szénhidrát-tartalmú fehérje turmix, mely tejsavót, kiváló minőségű fehérjéket, és egy határozott mennyiségű szénhidrátot (alacsony szénhidrát-tartalom) tartalmaz, bármely egészséges táplálkozási tervbe beilleszthető. Önálló ételként is fogyasztható, gyümölcsökkel, zöldségekkel és salátával.

Előnyök

-       adagonként 300 mg L-Karnitint tartalmaz, így elősegíti a zsírégetést
-       egy adag (25 g por + 300 ml alacsony zsírtartalmú vagy fölözött tej) a   napi vitaminszükséglet negyedét fedezi, 10 válogatott vitaminnal
-       rostokkal dúsítva, így segítheti az emésztést
-       shaker-rel is könnyen elkészíthető

Felhasználás:

Szigorú fogyókúra esetén:

Naponta 2-3 alkalommal fogyasztandó főétkezés részeként, gyümölccsel, zöldséggel vagy salátával.

Közepes fogyókúra esetén:

Naponta egy alkalommal, főétkezés részeként, gyümölccsel, zöldséggel vagy salátával. Gyümölccsel, gabonaszeletekkel vagy kenyérrel snack-ként is fogyasztható, alacsony zsírtartalmú (kenyérre kenhető) krémekkel vagy alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel.

Súly megtartásához:

Néha-néha iktasson be egy étkezést, mely Protein Shake Low Carb-ból és zöldségekből, gyümölcsökből vagy salátából áll.

Összetevők:

Fehérjeporok 85% (tejfehérje, tojás albumin, lactalbumin), rostok 10% (akác, oligoszacharidok, inulin), ízfokozók, L-Carnitin, magnézium-karbonát, aszpartám, vitaminok, antioxidáns aszkorbinsav. Fenilanilin-forrást is tartalmaz.

Ízesítések / Kiszerelés / Tápértékek
Banán, vanília, csokoládé
550g-os doboz
protein shake
Low carb protein shake B