Főoldal | Power | Aminosavak és kreatinok

Glutaminpeptid

9 490 Ft
Db

A SPONSER Glutamin Peptid egy enzim-hidrolizált búza-fehérje di- és tripeptid tartalommal és nagyon magas glutamin-peptid tartalommal (365 mg/g a tiszta proteinben). Ezek a peptidek gyorsabban szívódnak fel és hatékonyabbak, mint a feldolgozatlan fehérjék és aminosavak.

Az L-glutamin a legfontosabb anabolikus aminosav, ami csökkenti az izomlebontási folyamatot az edzést követően és ezáltal elősegíti az izomnövekedést és felépülést.

A SPONSER Glutamin Peptid ugyannyaira szükséges az erősportokban, mint az állóképességi sportokban, de más okok miatt: fehérjeszintézis, glikogén raktárak, immunrendszer, a felépülés gyorsítása.


Előnyök

Gyorsítja a fehérjeszintézist és egyidőben véd a fehérjelebomlás ellen. Más szavakkal, anabolikus hatása is van (építő) és egyben anti-katabolikus is(véd a lebomlás ellen)

• Növeli a sejtméretet, ezáltal megvalósítja a fehérje- és glikogén-szintézist, segítve a testet a gyorsabb felépülésben edzések és versenyek után

• A bélbaktériumoknál jobban képes támogatni az immunrendszert

• 100%-ban zöldség forrásból készült, laktóz és tejfehérje-mentesen


Felhasználás

Edzésnapokon 3-4 -szer elosztva 5-10g-os Glutamin Peptid adag fogasztása javasolt (15-30g teljes mennyiség/nap). Az egyik adagot 45 perccel edzés után javasolt bevinni.


Összetevők

Búzafehérje-hidrolizátum (enzim-hidrolízis utján készül).

glutamin