Főoldal | Energy | Regeneráció

60/30 Pro recovery - Banán

12 990 Ft
Db
A 60/30 PRO Recovery-ben lévő magas minőségű fehérje komponensek kombinálva hosszú-láncú keményítő-hidrolizátumokkal támogatják a felépülési fázist (izomfelépülés és a glikogén-raktárak feltöltése) intenzív igénybevétel és erősítő edzések után. A CFM (keresztirányú szűrésű) Tejsavó Fehérje(Whey Protein), gyorsan elérhető burgonya- és tojás-hidrolizátum és a micelláris kazein kombinációja lehetővé teszi a gyors és lassú aminosav felszívódást a véráramba, ezáltal elősegítve a protein szintézist (izomépülést), egyben és ebből következően késlelteti az izomleépülést is, a gyorsuló éjszakai fázisban. Az iménti tényezők miatt a 60/30 PRO Recovery szintén megfelelő éjszakai fehérjekiegészítőnek állóképességi sportolók számára.

A szénhidrátok árpa- és rizskeményítő formában újraépítik a glikogén raktárakat, inzulinkiválasztást okoznak és akadályozzák az izomleépülést (izom-katabolizmus).

Kolostrummal gazdagítva, a "tehenek első tejeként" is ismert összetevő, amely gazdag immun- és növekedési-faktorokban az újszülöttek számára.

Előnyök

• Magas minőségű, gyors és lassú felszívódású fehérje forrás

• Csak 0.6 g laktóz van benne adagonként

• Könnyen és megfelelően elkészíthető vízzel

Felhasználás

A legjobb ha 1 turmixot fogyasztassz edzés előtt és edzés után is.

Összetevők

Fehérje porok 66% (fehérje izolátumok keresztirányú szűrés technológiával készítve [whey(tejsavó), tej], micelláris kazein, szarvasmarha kolosztrum, fehérje-hidrolizátumok(kazein, tejsavó, burgonya, tojás), banánpor (szukróz, banán), keményítő-hidrolizátumok(árpa, rizs), aminosavak (L-leucin, L-glutamin), ízesítők, ásványi anyagok, szója-lecitin, almasav, 10 féle vitamin, édesítő szukralóz.


6030