Főoldal | Energy | Regeneráció

44/44 Pro recovery - Csoki

12 990 Ft
Db
 A 44/44 PRO Recovery egy természetesen édesített fehérje kiegészítő "minden az egyben" tulajdonságokkal. A magas minőségű fehérje komponensek kombinálva hosszú-láncú keményítő-hidrolizátumokkal támogatják a felépülési fázist (izomfelépülés és a glikogén-raktárak feltöltése) intenzív igénybevétel és erősítő edzések után. A CFM (keresztirányú szűrésű) Tejsavó Fehérje(Whey Protein), gyorsan elérhető burgonya- és tojás-hidrolizátum és a micelláris kazein kombinációja lehetővé teszi a gyors és lassú aminosav felszívódást a véráramba, ezáltal elősegítve a protein szintézist (izomépülést), egyben és ebből következően késlelteti az izomleépülést is. A szénhidrátok árpa- és rizs-keményítő formában ujraépítik a glikogén raktárakat, inzulinkiválasztást okoznak és akadályozzák az izomleépülést (izom-katabolizmus).
A 44/44 PRO Recovery különlegesen alkalmas fiatal sportolók számára meccseken és csoport versenyeken, azoknak akik az izom- és célizom-felépülésre koncentrálnak.
Kolostrummal gazdagítva, a "tehenek első tejeként" is ismert összetevő, amely gazdag immun- és növekedési-faktorokban az újszülöttek számára.
 
Felhasználás
Ambíciózus sportolók számára hasznos, akik célizom-tömeg felépítésre fókuszálnak és olyan sportolók számára, akik az edzés utáni felépülést magas minőségű fehérje forrással akarják támogatni. A legjobb ha iszol 1 turmixot edzés előtt és után is.

Összetevők
Fehérje por 44% (fehérje izolátumok keresztirányú szűrés technológiával készítve [whey(tejsavó), tej], micelláris kazein, szarvasmarha kolosztrum, fehérje-hidrolizátumok(kazein, tejsavó, burgonya, tojás), szukróz, keményítő-hidrolizátumok(árpa, rizs), zsirtalanított kakaó, fruktóz aminosavak(L-leucin, L-glutamin), karamell por, ásványi anyagok, ízesítők, szója-lecitin, 10 vitamin.

4444